Malatya

Malatya'da bisiklet turu düzenlendi

16:52 16 Eylül 2018
Malatya'da bisiklet turu düzenlendi

Malatya'da, Battalgazi Belediyesince düzenlenen 10. Uluslararası Kervansaray Buluşması kapsamında bisiklet turu yapıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 10. Uluslararası Kervansaray Buluşması çerçevesinde belediye binası önünde başlayan bisiklet turu, tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansaray’ında son buldu.

Etkinlikte, sağlıklı bir toplum için pedal çeviren bisiklet tutkunlarına Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da bir süre eşlik etti.

Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı'nın önünde bisiklet tutkunlarını karşılayan Battalgazi Kaymakamı Abdül Kadir Duran ve Gürkan, sporcularla bir süre sohbet etti.

Gürkan, yaptığı konuşmada, Kervansaray Buluşmaları çerçevesinde gerçekleştirdikleri etkinlikle hem sağlık yaşama hem de karbondioksit salınımının azaltılmasına dikkat çektiklerini anlattı.

Etkinliğe katılanlara teşekkür eden Gürkan, "Sağlıklı bir hayat adına, toplumda bisiklet kullanımını arttırmak için böyle bir sportif aktivite gerçekleştirdik. Bisiklet kullanımının daha da yaygınlaşması gerektiğini düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.