Malatya

Üniversite öğrencilerine aşure ikram edildi

17:52 26 Eylül 2018
Üniversite öğrencilerine aşure ikram edildi

Battalgazi Belediyesi ile Malatya Turgut Özal Üniversitesi tarafından düzenlenen etkinlikte öğrencilere aşure ikram edildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre üniversite kampüsünde düzenlenen etkinlikte konuşan Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, aşurenin birlik ve beraberliğin göstergesi olduğunu bildirdi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da belediye olarak üniversitenin kampüsünde çevre düzenleme çalışması yaptıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Buranın çevre düzenlemesi, altyapı yollarıyla ilgili elimizden gelen gayret ve çabayı gösteriyoruz İnşallah çok kısa bir sürede doğalgaz da gelecektir. Hükümetimiz şimdiye kadar vermiş olduğu desteği buraya da verecektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ında buraya büyük hassasiyet verdiğini biliyorum.

Buranın Turgut Özal’a yakışır bir bilim yuvası olması noktasında büyük destek verileceğini de biliyorum. O konuda bizler de yerel yöneticiler olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Buranın şehirle bütünleşen ve bir lokomotif olarak şehri ileriye taşıyan bir üniversite olması için bilimsel çalışmaları yürüteceğine inanıyorum."

Etkinliğe, Battalgazi Kaymakamı Abdül Kadir Duran, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından öğrencilere hazırlanan aşure ikram edildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.