Malatya

Başkan Gürkan'dan sivil toplum kuruluşlarına ziyaret

15:03 06 Şubat 2019
Başkan Gürkan'dan sivil toplum kuruluşlarına ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selahattin Gürkan, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gürkan, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Sanayicilerin kentin lokomotifi olduğunu ve bu lokomotifin sağlıklı yürümesi için gayret göstereceklerini belirten Gürkan, "Onların önlerindeki engeller nasıl aşılır, ya da nasıl kaldırılır? Bizler bunun gayeti ve çabası içerisinde olacağız. Genel bütçemizde ve yerel anlamdaki planlamamızda sanayicilerimizin önünü açma noktasında çaba göstereceğiz. Onların önündeki engelin kaldırılması noktasında, daha fazla üretim ve istihdam oluşturulması noktasında yapılabileceklere Malatya Ticaret ve Sanayi Odası başkanı ile karar vereceğiz, yol haritamızı belirleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Sadıkoğlu ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Başkanımızın şehrin değerlerinin kaybolmaması adına yapmış olduğu çalışmaları gözlemliyoruz, izliyoruz, Ticaret ve Sanayi Odası olarak takdir ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de birlikte hem ticaretin, hem sanayinin, hem esnafın önünü açabilmek için ciddi projeler üreteceğimize inancımız tamdır." açıklamasında bulundu.

Gürkan, daha sonra Malatya Ali Kapısı Derneğini ziyaret ederek, dernek başkanı Muhsin Topalcengiz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Kenti değerleriyle yöneteceklerini aktaran Gürkan, şehrin bütün değerlerinin göz önünde bulundurularak yönetilmesinin o kenti faziletli ve erdemli şehir yapacağını kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.