Malatya

Malatya'da seçim güvenliği toplantısı

15:58 11 Şubat 2019
Malatya'da seçim güvenliği toplantısı

Malatya Valisi Aydın Baruş başkanlığında, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile ilgili seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Baruş, toplantıda yaptığı konuşmada, seçimlerin millete, ülkeye ve kente hayırlı olmasını temenni etti.

Seçimlerin toplumsal huzur ve güvenlik içerisinde gerçekleştirilmesi için gerekli tedbirleri aldıklarını belirten Baruş, şunları kaydetti:

"İlimizde seçimlerin geçmişte olduğu gibi demokratik bir olgunluk içerisinde gerçekleştirilmesini ve demokratik iradenin sandığa tam olarak yansımasını temenni ediyoruz. Bu seçim sürecinde siyasi partiler olarak birbirimize karşı olan yaklaşımımızın hoşgörü ve demokratik olgunluk içerisinde gerçekleşmesi, vatandaşlarımızın da huzur içerisinde olması bakımından son derece önem taşımaktadır. Geçmiş seçimlerde olduğu gibi ilimizde de bu sürecin olumlu bir şekilde 31 Mart'a kadar sürmesini ümit ediyoruz. Sizlerin de bu süreçte sergileyeceği tavırlarla bu demokratik olgunluğa katkıda bulunacağınıza inanıyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.