Malatya

Apartmana asılan Kemal Sunal afişi gülümsetiyor

12:39 19 Mayıs 2021 2 Yorum Var
Apartmana asılan Kemal Sunal afişi gülümsetiyor

Malatya'da ünlü oyuncu Kemal Sunal’ın ‘Beni isterseniz dövün ama bırakın istediğim gibi güleyim’ sözlerinin yer aldığı afiş vatandaşların ilgi odağı oldu.

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Kemal Sunal’a hayranlık vefatının üstünden yıllar geçse de bitmiyor. Sunal’ın memleketi olan Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Zaviye Mahallesi'nde bulunan Yıldız Sitesi’nde bulunan bir apartmana usta oyuncunun ‘Beni isterseniz dövün ama bırakın istediğim gibi güleyim’ sözlerinin ve fotoğrafının yer aldığı afiş asıldı. Apartmanın dış cephesinde bulunan afiş vatandaşların ilgi odağı olurken görenleri de gülümsetiyor. Afişi ilk kez görenler fotoğraf çekmeyi de unutmuyor.

“Görenlerin hepsinin ağzı açık kalıyor”

Apartman sakini Hatice Kümbel, afişi ilk kez görenlerin fotoğraf çekerek hayranlıkla baktığını belirterek, “Binamızın dış cephesinin yaptırdık ardında Kemal Sunal’ın sözlerinin yer aldığı afişi koydurduk. Görenlerin hepsinin ağzı açık kalıyor. Herkes bakıyor. Hala fotoğrafını çekiyorlar, bakıyorlar. Yaptıralı 3 ay oldu, görenler şaşırıyor” dedi.

“Her gelip geçmemde bakıyorum”

Zaviye Mahallesinde yaşayan Gülcan Kızıldere, her gelip geçerken baktığını belirterek “Kemal Sunal’ın oraya fotoğrafını ve sözlerini astıklarından çok memnunuz. Eline sağlık, yapanların anısını yaşatmışlar. Bir Malatyalı olarak çok mutluyum. Her gelip geçmemde bakıyorum. Çok güzel duruyor. İlk gördüğümde çok heyecanlandım” dedi.

Afişi apartmanın dış cephesine asan vatandaşlara teşekkürünü dile getiren Umut Taş, “Kemal Sunal’ın söylediği, ‘Beni isterseniz dövün ama bırakın istediğim gibi güleyim’ sözleri yer alıyor. Çok anlamlı bir söz. Yapanların emeğine sağlık” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Veysel 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkesin bunu anlaması gerekiyor - ister müslüman olsun ister olmasın kötü insan, sadece kendi menfaatleri için yaşayan, bu uğurda her pisliyi yapmaya hazır insan bu hayatta daha fazla, iyi doğru adaletli insan ise çok az. Vicdanlı olmanın inançla kesinlikle alakası yoktur. Bu gerçekleri kabul edin artık..
    Cevapla
  • Gökhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kemal Sunal adam gibi adamdır din düşmanı diyen halt etmiş gerçek Hacı ile hoca ile dalga geçtiği bir tane filmi yok sahte hocalar ile geçmiştir. Bende bir çok filmini izledim öyle dinle dalga geçtiği tek filmi yok.
    Cevapla
  • Burak 2 yıl önce Şikayet Et
    Kemal Sunala bir derdimiz yok 3 aylar gecesi olan Şaban Ramazan Recep ismi ile dalga geçildi.
  • master 2 yıl önce Şikayet Et
    yav nekadar ilginç bir halk olduk,size ne kabirde güldürüyorlarmı ağlatıyorlarmı ,kabrinde rahat bırakın adamı siz asıl sizi güldürecekler mi ağlatacaklar mı o kabirde onun telaşına düşün. sanki siz hiç ölmeyeceksiniz de atıp tutuyonuz. ahir zaman dedikleri bu olsa gerek.....
    Cevapla
  • kubilay 2 yıl önce Şikayet Et
    cenaze gömüyorlar.hoca başı kıbleye gelecek diyor.ne kıblesi kalkıp namaz mı kılacak başı hortuma gelsin diyen islamla dalga geçen gafil bir oyuncu.izleyecileri böyle güldürdü.islamla dalga geçerek.hadiste gülerek günah işleyenler ağlayarak cehenneme girer buyuruldu.
    Cevapla
  • Gökhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Filmdeki o sahneden dalga geçtiğini mi anladınız yuhhhh başka bişey demiyorum biraz hayata güler yüzle bakın bende 5 vakit namaz kılıyorum sizin gibi anlamadım.
  • master 2 yıl önce Şikayet Et
    dikkatinizi çekerim ,bu şahıs oyuncu yani senaryoyu hazırlamıyor orada ne yazıyorsa onu oynuyor.yani asıl kınamanız gerekn senaryoyu yazanlar. ve şu açıdan halısınız birzamanlar isalmı okadar kötüleyen hacıları hocaları sahtekar gösteren filmler çekild ama bunun birinci sorumluları senaryoyu yazan ve o filmi yönetenlerdr. şmdi bile dini filmler çekiliyor birinin kafir rölünü üstlenmesi gerek degilmi oyuncunun sucu ne .
  • Genç hc. 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar boş işlerle uğraşır olduk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.