Malatya

Malatya’da yürekler yandı! Aydınlatma direği 2 çocuğu canından etti

15:16 03 Ağustos 2022 10 Yorum Var
Malatya’da yürekler yandı! Aydınlatma direği 2 çocuğu canından etti

Malatya'nın Kurtuşağı Mahallesi ve Konak Bahçebaşı Mahallesinde meydana gelen olayda, sokakta oyun oynayan 3 yaşındaki Hiranur ve 13 yaşındaki Taha aydınlatma direğindeki elektrik akımına kapılarak can verdi.

Olay, Akçadağ ilçesine bağlı Kurtuşağı Mahallesi'nde meydana geldi. Evinin önündeki aydınlatma direğinin yanında oyun oynayan Hiranur Dilek, elektrik akımına kapıldı. İhbarla gelen sağlık görevlilerince ambulansla hastaneye kaldırılan Hiranur, burada hayatını kaybetti. Ailesine teslim edilen Hiranur'un cenazesi, mahalle mezarlığında gözyaşlarıyla toprağa verildi. Hiranur'un ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor.

AİLESİYLE BİRLİKTE TATİLE GELMİŞTİ

Olay, Konak Bahçebaşı Mahallesinde meydana geldi. Kars'tan ailesiyle birlikte tatil için Malatya'ya gelen Taha Duman, akrabası olan çocuklarla sokakta oynadığı esnada iddiaya göre, elektrik direğinin yanında bir kirpi gördü. Çocukların kirpiye baktığı esnada Taha, tuttuğu direkte elektrik akımına kapıldı. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Taha, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma jandarma tarafından sürdürülüyor. 

YORUMLAR

10 Yorum Var
  • isa 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkesten cok cok özür dileyerek diyorum ki. Bunun adi Türk usulü kaza. Ne kazası basbayağı cinayet bu. Adam yada bayan yaya geçidinden geçerken araba carpiyor ölüyor yada yaralanıyor. Ne oldu kaza oldu ne kazası cinayet oldu.
    Cevapla
  • yasin 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah ölen çocuklara rahmet eylesin ihmali olan yetkililerinde belasını versin
    Cevapla
  • Engin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu işten kim sorumluysa her türlü ceza verilmeli ayrıca yüklü bir tazminat verilmeli ki ,bir daha tedbirsizlik olmasın.
    Cevapla
  • dede 1 yıl önce Şikayet Et
    sokak aydınlatmadan her elektırık dırehı kacak var kapakları acık hukuk nerde sırketler agır ceza almalı
    Cevapla
  • Burası Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa'da olsaydı milyonlarca euro tazminat ödetirlerdi sorumlulara... Türkiye Avrupa değil Müslüman bir ülke...Allah'ın takdiri, tohumu sizde olduğu için yenilerini yapın der geçerler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.