Malatya

ASKON Malatya Mustafa Şarlak'a Emanet

14:27 24 Eylül 2022
ASKON Malatya Mustafa Şarlak'a Emanet

Dünyada ve ülkemizde yaygın şube ağlarıyla 1milyon kişiye istihdam sağlayan Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Malatya Şube Temsilciliğine iş insanı Mustafa Şarlak getirildi.

Dünyada ve ülkemizde yayın şube ağlarıyla bünyesinde 8 binin üzerinde üye iş insanı, 20 bin işletme ve 1 milyon kişiye istihdam sağlayan Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Malatya Şube Temsilciliğine iş insanı Mustafa Şarlak getirildi. Şarlak sertifikasını ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın'ın elinden aldı.

MUSTAFA ŞARLAK ASKON MALATYA TEMSİLCİSİ OLDU

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varan ve ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın’ın katılımlarıyla ASKON Adıyaman şubesinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış sonrası yapılan törende ASKON Malatya Şube Temsilciliğine atanan iş insanı Mustafa Şarlak’a ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın temsilcilik sertifikasını takdim etti. Takdimde konuşan ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın, "Malatya ilimizde temsil edilecek olmak gücümüze güç katıyor. Gayemiz ülkemizin dört bir yanında ülke ekonomimize katkı sunmak. İnşallah Malatya’da da yeni bir heyecanla bu idealimize katkı sunacağız. Mustafa Şarlak başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Aydın’a teşekkür eden Şarlak’ta, ASKON’u temsil edecek olmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını, ASKON’un büyüklüğüne yakışır bir şekilde başta Malatya ekonomisi olmak üzere ülke ekonomisine katkı sunacaklarını belirterek kendilerini bu göreve layık gören Genel Başkan Orhan Aydın ve yönetimine teşekkürlerini sundu.

Malatyalı iş insanı olan Mustafa Şarlak mali müşavir olmasının yanı sıra tekstil ve mimari işlerle de iştigal ediyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.