Malatya

Arazi yüzünden amcasını öldürdü

16:54 28 Ekim 2023 9 Yorum Var
Arazi yüzünden amcasını öldürdü

Malatya Pütürge'de 42 yaşındaki Çetin Gören, 66 yaşındaki amcası Celal Gören'i arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada tüfekle vurarak öldürdü.

Olay, sabah saatlerinde ilçenin kırsal Pazarcık Mahallesi'nde meydana geldi. Çetin Gören ile amcası Celal Gören arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Çetin Gören, yanında getirdiği tüfekle amcasına ateş etti. Celal Gören kanlar içinde yere yığılırken, mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Celal Gören'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Çetin Gören ise jandarma ekiplerince suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Celal Gören'in cenazesi, incelenmenin ardından Adli Tıp Kurumu’nun morguna götürüldü. 

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • DADAŞ 5 ay önce Şikayet Et
    ne oldu şimdi sen amcanı öldürdün senmi kazandın biriniz mezara diğeriniz kotese
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Sebepler 5 ay önce Şikayet Et
    Cinayetlerde arazi anlaşmazlıkları başta geliyor.Köy yerlerinde Rızai taksim yapılan parseller tarla vasfında olduğu için müstakil tapuya dönüşmüyor,herkesin yeri ayrılmıyor,hisseli tapu kalmaya devam ediyor.Kanun çıkarılıp tarla vasfındaki parsellerin varislere bölüşümü,herkesin müstakil tapu almasının önü açılmazsa cinayetler devam eder.Bu yanlış kanunu düzeltmekle birçok sorun çözülecektir.
    Cevapla
  • okur 5 ay önce Şikayet Et
    tapu ve veraset kanunu sertleştirilmeli. veraset işlemleri gecikince paylaşım büyük sıkıntılara sebep oluyor. 30 gün içinde yapılmayan veraset işlemleri için ağır cezalar getirmeli. tapusuz araziler de çatışmanın nedeni.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Katiller Cenneti 6 ay önce Şikayet Et
    Türkiye Yüzyılı'nın katilleri savaşta da mesailerini aksatmazlar...
    Cevapla
  • Neredesin ey kısas 6 ay önce Şikayet Et
    İdam kısas gelsin artık,bitsin şu cinayetler.Osmanlıda cinayet işlenmezdi ,hırsızlık olmazdı o günlerin huzuru tekrar gelsin.İdam ve kısasla gelsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.