Manisa

Manisaspor Teknik Direktörü Taşkın:

15:22 07 Eylül 2015
Manisaspor Teknik Direktörü Taşkın:

"Skordan memnunum ama oyunsal olarak çok memnun olduğumu söyleyemem"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta ilk haftada Kartalspor'u 1-0 mağlup eden Manisaspor'un teknik direktörü Taner Taşkın, "Skordan memnunum ama oyunsal olarak çok memnun olduğumu söyleyemem" dedi.

Taşkın, yaptığı açıklamada, sezon öncesinde oynadıkları hazırlıklık karşılaşmalarının çok verimli geçmediğini ancak ligin farklı olacağını daha önce söylediğini kaydetti.

Kartalspor karşısında çok kaliteli bir oyun sergileyemediklerini belirten Taşkın, şöyle konuştu:

"Çok fazla pozisyon üretemedik. Sıcak hava iki takımı da etkiledi. Biz saha kenarında ayakta durmakta zorluk çekerken, oyuncularımız bu sıcakta 90 dakika mücadele verdi. Rakibimizi de tebrik ediyorum. Her iki takımda fazla pozisyon vermedi. Golü atanın kazanacağı bir karşılaşma oldu. Skordan memnunum ama oyunsal olarak çok memnun olduğumu söyleyemem. Her hafta üzerine koyarak gitmemiz gerekiyor. Yeni gelen oyuncular takımın iskelet kadrosunu oluşturduğu için, oyuncularımızın birbirine alışma süresi olacak. Kenarda bekleyen ve sakat oyuncularımız var. Onların geri dönmesiyle daha da iyi bir Manisaspor olacak."

Manisa 19 Mayıs Stadı'nın bakımda olması nedeniyle ilk iç saha maçını Turgutlu'da oynayan Manisaspor, ikinci haftada 13 Eylül Pazar günü İnegölspor'a konuk olacak.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.