Manisa

Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Levent Eriş dönemi

21:12 18 Eylül 2015
Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Levent Eriş dönemi

Yeşil-beyazlı kulüp, teknik direktör Eriş'le 3 yıllık sözleşme imzaladı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor, teknik direktör Levent Eriş ile sözleşme imzaladı. 

Halil Onultmak Tesisleri'nde düzenlenen törende, 3 yıllık sözleşmeye imza atan Levent Eriş, yeniden Manisa şehrinde olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Takım olarak önce 2. Lig'e, sonra 1. Lig'e ve sonra da Süper Lig'e çıkma hedefleri olduğunu aktaran Eriş, "Manisa Büyükşehir Belediyespor'u Süper Lig'e çıkarmaktan büyük onur duyarız. Benim için ligin ne olduğu önemli değil, içinde bulunduğum proje önemlidir" dedi.

Geçmişte de Manisa'da güzel işler başardığını hatırlatan Eriş, yeni başarılar için kollarını sıvadıklarını belirterek, ""Uzun bir ayrılıktan sonra birçok ligde görev aldık. Zaman zaman bu liglerde hedeflerimize ulaştık. Bazen de planladığınız şeyler doğru gitmeye biliyor. Ayrılıklar ve yeni başlangıçlar söz konusu olabiliyor. Bizde buraya bir proje kapsamı içinde geldik. Manisa için yapılması gereken ne varsa, ortak olmak için imza attık" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Cenk Ergün ise kamuoyunun yakından tanıdığı, Manisaspor’a defalarca şampiyonluk yaşatmış bir teknik direktörle çalışmanın heyecanı içerisinde olduğunun altını çizerek, Eriş ve ekibine başarı diledi

Levent Eriş, imza töreninin ardından takımla ilk antrenmana çıktı. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.