Manisa

Kurban Bayramı'na doğru

17:15 22 Eylül 2015
Kurban Bayramı'na doğru

Manisa Valisi Bektaş: "Bayram tüm güzellikleriyle yaşanırken, birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek toplumsal barış ve huzurumuza önemli katkılar sunacağına inanıyorum"

 Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, bayramların birlik ve beraberliği güçlendirerek toplumsal barış ve huzura önemli katkılar sunacağına inandığını söyledi.

Vali Bektaş, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, bayramların saygı ve hoşgörü içerisinde dargınlıkların ve kırgınlıkların sona erdiği, komşuluk ve akrabalık bağlarının güçlendiği, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularının pekiştiği, insanı insan yapan değerlerin en güçlü şekilde yaşandığı en özel günler olduğunu bildirdi.

Artan terör olayları ve buna bağlı olarak verilen şehitler nedeniyle Kurban Bayramına buruk girildiğini kaydeden Vali Bektaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ancak, birbirimize daha çok inanarak, güvenerek ve sarılarak daha güçlü olacak ve tam da anlamına uygun bir şekilde gerçek bir bayram yaşayacağız. Toplumsal birlik ve beraberliğimize önemli katkılar sunan bayram günlerinde yapacağımız ziyaretler, paylaşacağımız kurbanlar, kimsesizlerin kimsesi olmak, ihtiyaç sahiplerinin unutulmadığını, milletimizin en önemli değerlerinin yaşatıldığını göstermek adına da bir vesile olacak şüphesiz. Bayram tüm güzellikleriyle yaşanırken, birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek toplumsal barış ve huzurumuza önemli katkılar sunacağına inanıyorum. Bayram tatili nedeniyle trafiğe çıkacak vatandaşlarımıza trafik kurallarına uymaları hususunda gereken dikkat ve özeni göstermelerini hatırlatıyor, sağ salim yuvalarına dönmelerini temenni ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.