Manisa

Akhisar Belediyespor'da Fenerbahçe maçı hazırlıkları

21:57 30 Eylül 2015
Akhisar Belediyespor'da Fenerbahçe maçı hazırlıkları

Akhisar Belediyesporlu futbolcu Rodallega: "Güzel ve zorlu bir maç oynayacağımızın farkındayız. Bu maça iyi hazırlanıp, sahadan galibiyetle ayrılacağız"

 Akhisar Belediyesporlu futbolcular Güray Vural ve Hugo Rodallega, Spor Toto Süper Lig'de 4 Ekim Pazar günü deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçını kazanabileceklerini söyledi.

Antrenman öncesinde gazeteciler açıklama yapan Hugo Rodallega, sahaya galibiyet için çıkacaklarını belirterek, "Güzel ve zorlu bir maç oynayacağımızın farkındayız. Bu maça iyi hazırlanıp sahadan galibiyetle ayrılacağız" dedi.

Türkiye'de futbol oynamanın kendisine büyük keyif verdiğini de söyleyen Kolombiyalı oyuncu, ailesinin de burada yaşamaktan mutlu olduğunu söyledi.

Güray Vural ise Fenerbahçe maçının kendileri için oldukça zorlu geçeceğinin farkında olduklarını belirtti.

Karşılaşmada iyi mücadele edip, sahadan mutlu ayrılmak istediklerini aktaran Güray, "Sonuçta büyük bir takım ile oynayacağız ve oldukça zorlu bir maç olacak. İyi mücadele etmek zorundayız. Geçen hafta aldığımız güzel sonucun devamını getirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Öte yandan Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını teknik direktör Cihat Arslan yönetiminde Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. 

Kondisyon ağırlıklı gerçekleştirilen ve koşuyla başlayan antrenman, çift kala maçla tamamlandı.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.