Manisa

Spil orman köşklerine yılbaşı ilgisi

17:27 08 Aralık 2015
Spil orman köşklerine yılbaşı ilgisi

 Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 31 Aralık - 3 Ocak tarihleri için Şehzadeler Belediyesi Spil Orman Köşkleri rezervasyonlarının yaklaşık 3 ay öncesinden dolduğunu söyledi.

Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada faaliyete girdiği günden beri yoğun bir talep alan Şehzadeler Belediyesi Spil Orman Köşklerinde yılbaşı yoğunluğu yaşandığını kaydetti.

Yılbaşı tatilinin hafta sonuna denk gelmesi nedeni ile vatandaşların 3 ay öncesinden rezervasyon yaptırdığını ve Spil Orman Köşklerinde yılbaşı tatili süresince doluluk oranının yüzde 100 olduğunu ifade eden Çelik, "Geçtiğimiz Ağustos ayı itibarı ile vatandaşımızın hizmetine sunduğumuz Şehzadeler Belediyesi Spil Orman Köşkleri açıldığı günden bugüne çok yoğun bir talep alıyor. Bu sene yılbaşı tatili ile hafta sonu tatili birleşince vatandaşlarımızdan yoğun bir talep aldık. 31 Aralık - 3 Ocak tarihleri içi yaklaşık olarak 3 ay öncesinden rezervasyonlarımız dolmuş durumda. İzmir ve Manisa'dan yoğun talep olduğunu görüyoruz" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.