Manisa

Eski Başbakan Yardımcısı Pakdemirli'nin vefatı

14:21 31 Aralık 2015
Eski Başbakan Yardımcısı Pakdemirli'nin vefatı

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski Başbakan Yardımcısı Ekrem Pakdemirli'nin ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Vali Bektaş, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Pakdemirli’nin geçirdiği bir kaza sonrası hastanede tedavi altına alındığını anımsatarak "Uzunca bir süredir bir misafirimiz, bir hastamız vardı. Bu sabah üzücü bir haber aldık. Gerçekten çok ağır bir vakaydı ve bu sabah kendisini kaybettik" dedi.

Pakdemirli’nin Manisa ve ülke için önemli bir değer olduğunu ifade eden Bektaş, "Ülkemize, şehrimize ciddi katkıları olmuş bir insandır. Ben bu vesile ile aileye taziye ziyaretinde bulundum, başsağlığı diledim. Milletimizin başı sağolsun. Ekrem hocanın kaybı gerçekten milletimizin bir kaybıdır. Çok geç olmayacak yaşına rağmen çalışmalarını sürdürüyordu. Zaten o çalışmalar sırasında geçirdiği bir kazayla bu olay yaşanmış oldu. Ben rahmet diliyorum, milletimizin başı sağ olsun, aileye de sabırlar diliyorum" diye konuştu.

Bektaş, Pakdemirli'nin cenazesinin 2 Ocak Cumartesi günü İlahiyat Fakültesi Camisi'nde kılınacak namazın ardından İzmir'de toprağa verileceğini sözlerine ekledi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.