Manisa

29 Şubat doğumlu müdüre sürpriz

16:37 29 Şubat 2016
29 Şubat doğumlu müdüre sürpriz

Manisa'da 29 Şubat doğumlu olduğu için 4 yılda bir doğum gününü kutlayan Cemile Uysal’a mesai arkadaşları doğum günü sürprizi yaptı.

Yunusemre Belediyesinde Hukuk İşleri Müdürü olarak görev yapan 44 yaşındaki Uysal’ın doğum gününü, iş arkadaşları pasta keserek kutladı. Sürpriz karşısında şaşıran ve oldukça sevinen Uysal, "Biraz değişik bir durum ama sonuçta bu dünyaya geldik. 4 yılda bir de olsa bu duyguyu yaşamak çok güzel" dedi.

29 Şubat'ta doğması nedeniyle her yıl doğum gününü kutlayamadığını bu nedenle unuttuğunu söyleyen Uysal, duygularını şu şekilde ifade etti:

"Bir müddet sonra doğum günü kutlamalarını unutuyorsunuz. 4. yılda da aklıma gelmiyor. İş arkadaşlarımız böyle bir organizasyon yapmışlar. Çok mutlu oldum. Ben aslında 11 yaşına girdim. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. 4 yılda bir kutlandığı için çevredeki dostlarımız unutmuyor."

Uysal'ın mesai arkadaşı İlyas Kınık ise çalışanların doğum günlerini iş yerinde kutladıklarını ifade ederek, "Cemile müdürümüzün 4 yıldır doğum gününü kutlayamıyorduk. Ona sürpriz yapmak istedik" diye konuştu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.