Manisa

Manisa'dan kısa kısa

20:40 29 Şubat 2016
Manisa'dan kısa kısa

Manisa Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşımda kullanılması amacıyla Şehzadeler ilçesine teslim edilecek 40 aracın teslim törenini yaptı.

Şehzadeler İlçesi Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan teslim töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ulaşımda dönüşüm hamlesini 2012 yılında başlattıklarını hatırlatarak, “Ulaşım alanında il genelinde ulaşım ana planlarını yaparak Manisa genelinin ulaşım ağlarının geniş açılı bir fotoğrafını çekme fırsatı da bulduk. Bunun hemen ardından ihtiyaç duyulan bütün bölgelerimizde vatandaşlarımızı modern, konforlu, belli bir kural içinde akış gösteren yeni ulaşım sistemleriyle buluşturmaya başladık” dedi.

- Sanayispor'un belediye tepkisi

Yunusemre ilçesinde Süper Amatör Küme’de mücadele eden Sanayispor Kulüp Başkanı Ogün Şen, kurumsal takımlara karşı mücadele edemediklerini söyledi.

Manisa’da Süper Amatör Küme A Grubu’nda mücadele veren Sanayispor kulübü yöneticileri, dün Ertuğrul Dilek Spor Tesisleri’nde oynanan ve son dakikadaki penaltıyla 2-1 mağlup oldukları Yunusemre Belediyespor maçının ardından bugün belediye önünde basın açıklaması yaptı.

Şen, "Bugüne kadar her türlü sıkıntı ve zorluklara rağmen onuru ve şerefi ile mücadele eden bizler anladık ki amatör liglerde belediye baskısı olduğu sürece başarı gelmesi imkansızlaşmıştır. Bu bağlamda amatör liglerdeki kurumsal takımlara tepki olarak kulübümüzün anahtarını Yunusemre Belediyesi’ne teslim ediyoruz ve önümüzdeki hafta oynanacak olan İstasyongücü maçına çıkmıyoruz” dedi.

- Doğum gününü 4 yılda bir kutlayacak

Salihli’de özel bir hastanede dünyaya gelen Mehmet Ali Kavakalan adlı bebeğin 29 Şubat'ta doğması sebebiyle doğum günü 4 yılda bir kutlanacak.

Gazetecilere açıklamalarda anne Hatice Kavakalan, çocuğunun anlamlı bir günde dünyaya gelmesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Kavakalan, “Normalde doğumum yarın gerçekleşecekti. Ancak doğum bugün gerçekleşti. Nasip böyleymiş. Önemli olan sağlıklı olması. Tabi doğumun 29 Şubat’a denk gelmesi de bizleri ayrıca mutlu etti diyebilirim. Her ne kadar doğum günü 4 yılda bir de kutlanacak olsa bu olay 4 yılda bir yaşanan bir olay” diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.