Manisa

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş:

16:46 04 Nisan 2016
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş:

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki gençliğe "Kardeşim Birlikteyiz’ mesajını ilettiklerini belirterek, terörün yaralarını birlikte saracaklarını belirtti.

Ecertaş, Manisa’da partisinin il ve ilçe gençlik kolları üyeleriyle il binasında bir araya geldi.

Basına kapalı gerçekleşen toplantı sonrasında gazetecilere açıklama yapan Ecertaş, teşkilatlarının sadece seçim dönemi değil her gün gençlik için neler yapabileceğinin arayışı içinde olduğunu söyledi.

Ege teşkilatlarının dinamik olduğunu belirten Ecertaş, "2019'a giden bu yolda gençlik teşkilatımız çok merkezi bir yerde duruyor. Bu Tüm Türkiye’de de böyle. Geçtiğimiz hafta Başbakan'ımız ile Diyarbakır’daydık. Oradaki halkın sevgiyi, özlemi ve gözlerinin içindeki gülümsemeyi görmüşsünüzdür. Diyarbakır’daki aynı heyecan burada da var." dedi.

Terörle mücadelede tarihinin en yoğun döneminin yaşandığına dikkati çeken Ecertaş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yaşayan gençleri terörden uzak tutmak için çalışmalar yaptıklarını vurguladı.

"Doğu ve Güneydoğu'daki gençliğe temelde bizim bir tane mesajımız var: Kardeşim birlikteyiz." diyen Ecertaş, yaraları beraber sarmak için yürüttükleri projeler olduğunu söyledi.

Ecertaş, "O bölgelerden gençlerimizi bu bölgelere getirip gezdireceğiz. Bu bölgelerimizden de gençlerimizi oraya götürerek oradaki kardeşlerimizin dertleriyle dertlendireceğiz." diye konuştu.

Daha sonra sivil toplum kuruşlarının genç temsilcileriyle istişare toplantısı yapan Ecertaş, partisinin Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan ile Şehzadeler ve Yunusemre belediyelerini ziyaret etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.