Manisa

Manisa'daki taciz iddiası

20:02 20 Nisan 2016
Manisa'daki taciz iddiası

Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde çalıştığı fabrikanın genel müdürü tarafından tacize uğradığını ileri süren Zuhal G.’nin şikayeti üzerine başlatılan soruşturmada Cumhuriyet Savcılığı'nca takipsizlik kararı verildiği bildirildi.

Elginkan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Akçen, gazetecilere yaptığı açıklamada, hukuka her zaman saygılı duyduklarını belirterek, taciz olayının asılsız olduğunu söyledi.

Taciz iddiasında bulunan Zuhal G.’nin, vakfın ve fabrikanın adını kirletmeye çalıştığını dile getiren Akçen, yasal haklarını kullanacaklarına işaret etti.

"Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı iddia olunan taciz olayıyla ilgili yaptığı hukuksal değerlendirmede kovuşturmaya yer olmadığına dair karar vermiştir. Elginkan Topluluğu'nda ve Valfsel bünyesindeki taciz iddiası bizim de daha önce belirtmiş olduğumuz gibi asılsızdır" ifadelerini kullanan Akçen, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Bu marka tertemiz, lekesiz bir şirkettir. Bizim şirketlerimizde bu tip şeyler olmaz, olmayacak da. Bizi sözlü hakaretlerle, bir takım yazılarla küçük düşürmeye çalıştılar. Ama yasal haklarımızı o kişilere karşı kullanacağız. Yargı kararını bekliyorduk. Markamız 65 yıldır şerefli şekilde devam ediyor, edecektir"

Manisa'da geçtiğimiz ay fabrika müdürü tarafından tacize uğradığını ve durumu yetkililere anlattıktan sonra işten çıkarıldığını ileri süren Zuhal G., konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.