Manisa

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ:

20:37 18 Mayıs 2016
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "İnşallah şehitlerimizin yaptıkları aziz fedakarlıkları nedeniyle, bu millet hep şükranla yad edecek. Onların çocukları ve eşleri de bu millete emanet, bu devlete emanet. Devlet olarak, millet olarak üzerimize ne düşüyorsa, yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Özdağ, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında, Manisa'dan 31 şehit çocuğunu İstanbul'a yolcu etmeden önce Manisa Öğretmenevi'nde şehit çocukları, eşleri ve gazilerle bir araya geldi.

Sosyal projelere önem verdiklerini ve şehit yakınları ve gaziler için önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirten Özdağ, vatan, millet, din, bayrak ve kutsal değerler için güvenlik güçlerinin şehit olduğunu ifade etti.

Özdağ, "İnşallah şehitlerimizin yaptıkları, aziz fedakarlıkları nedeniyle bu millet hep şükranla yad edecek. Onların çocukları ve eşleri de bu millete emanet, bu devlete emanet. Devlet olarak, millet olarak üzerimize ne düşüyorsa, yapmaya devam edeceğiz. Yapmak mecburiyetindeyiz. Vefa imandandır." dedi.

İstanbul'a gidecek şehit yakınlarının Gençlik ve Spor Bakanlığının tesislerinde konaklayacaklarını vurgulayan Özdağ, şunları söyledi:

"Sabah kahvaltıdan sonra Miniatürk’ten başlayarak, Ayasofya, Sultanahmet, Süleymaniye ve de Topkapı Sarayı olmak üzere, oradaki köprülerimizi, hem Boğaziçi hem de Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü gezeceksiniz. İnşallah vakit olur da bitmek üzere olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü görürsünüz. Orada bir vapur gezisi ile akşam yemeğinin ardından, Manisa’ya döneceksiniz. İstanbul dünyanın en güzel şehirlerinden bir tanesi. Bir yandan Osmanlı yıkılırken, Osmanlı’nın çocuğu olan Cumhuriyeti kuran bir irade Mustafa Kemal’in Samsun’a çıktığı gün, ardından da devletimizi kurduğu gün olan bayram gününde gençlere çam sakızı çoban armağanı vermek istedik."

Şehit yakınları ve gazilere "Biz, sizin emrinizdeyiz. Ben bir milletvekili olarak emrinizdeyim" diye seslenen Selçuk Özdağ, "Siz söyleyin biz yapmaya gayret sarf edelim. Daha sık şehit aileleri ile gazilerle bir araya gelelim. Diğer sivil toplum kuruluşları, vakıflar, Manisa’daki bütün hayırseverler, zenginler veya vatansever herkes sizinle birlikte bayramlarda beraber olsunlar. Sizler ihmal edilmeyecek kadar yüce insanlarsınız. Bugün de böyle bir toplantıya geldiğiniz için ve bizim küçük de olsa bir seyahatimize çocuklarınızı gönderme lütfunda bulunduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Yeni projelerde buluşmak üzere hayırlı yolculuklar diliyorum." diye konuştu.

Özdağ, daha sonra şehit yakınları ile karayoluyla İzmir Adnan Menderes Havaalanı'na giderek, onları İstanbul'a uğurladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.