Manisa

AK Parti Genel Başkanlığına Yıldırım'ın aday gösterilmesi

16:14 19 Mayıs 2016
AK Parti Genel Başkanlığına Yıldırım'ın aday gösterilmesi

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın AK Parti'nin 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde genel başkan adayı gösterilmesine ilişkin, "Her değişim bir enerjidir. Biz de bu değişimin ülkenin daha ileriye gitmesi noktasında güzel bir hareket olacağına inanıyoruz" dedi.

Gürcan, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, genel başkan değişikliğini bir bayrak yarışı olarak değerlendirdi.

AK Parti kadrolarının bulundukları makamların kıymetini çok iyi bildiğini vurgulayan Gürcan, şunları kaydetti:

"Her değişim bir enerjidir. Biz de bu değişimin ülkenin daha ileriye gitmesi noktasında güzel bir hareket olacağına inanıyoruz. Ülkeye değişik bir bakış açısı, icranın daha hareketli olması noktasında güzellikler olacağına inanıyoruz. Çünkü yeni genel başkan adayımız ve müstakbel başbakanımız Binalı Yıldırım, bu ülkede en uzun bakanlık yapmış. Kendisi Türkiye’de ulaşım noktasında tarih yazmış bir bakandır. Bu başarısını Türkiye’nin diğer alanlarını da taşıyacağından şüphemiz yok."

Gürcan, Binali Yıldırım'ın İzmir'den milletvekili olmasının Manisa için de pozitif bir ayrımcılık olacağını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.