Manisa

Valiler Kararnamesi

13:01 17 Haziran 2016
Valiler Kararnamesi

Valileler Kararnamesi ile Manisa Valiliğine atanan Mustafa Hakan Güvençer, göreve başladı.

Manisa'nın 42. valisi olan Güvençer'i, yardımcıları, Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Jandarma Komutanı Albay Bülent Mercan, kaymakamlar, kurum müdürleri ile valilik çalışanları karşıladı.

Valilik binası önünde düzenlenen törende yöresel kıyafet giymiş 2 ilkokul öğrencisinin çiçek sunduğu Güvençer, gazetecilere yaptığı açıklamada, Manisa'nın Türkiye'nin önemli vilayetlerinden biri olduğunu vurgulayarak, "Manisa'ya hizmet, buna yoldaşlık etmek, elden geldiği kadar aynı hayalleri paylaşmak benim için çok özel bir şeref" dedi.

Manisa'nın kendisi için yeni bir başlangıç olduğunu kaydeden Güvençer, sonu başarıyla bitecek uzun bir yolculuğa çıktığına inandığını söyledi.

Önceki Vali Erdoğan Bektaş'ın başlattığı hizmetlerin devam edeceğini ifade eden Güvençer, şunları söyledi:

"Güzel başlangıçların üzerine bir şeyler koyabilirsek bizim için bir kazanım olacak. Manisa'yı, Manisalıyı iyi tanımak, Manisalı gibi olup, Manisalı gibi düşünmek ve yan yana bu yolda yürüyebilmek gerek. Manisa'nın ruhunu ve hayallerini keşfetmeye çalışacağım. Manisalılarla aynı rüyaları görmeye başladığımda kendimi Manisalı gibi hissetmeye başlayacağım."

Türkiye'nin önemli bir dönemeç noktasında olduğunu ve tarihin yeniden yazılmaya çalışıldığını belirten Güvençer, bu zorlu yürüyüşte Manisa'nın da üzerine düşeni yerine getireceğine inandığını, buna katkı koyabilmeleri halinde mutlu olacağını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.