Manisa

Manisa Milletvekili Baybatur:

20:22 05 Eylül 2016
Manisa Milletvekili Baybatur:

İzmir DSİ Bölge Müdürü Hayati Çelenk ile mahalledeki yeni sulama göleti alanında incelemeler yapan Baybatur, Bardakçı mahallesinde kahvehanede vatandaşlarla buluştu.

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Demirci ilçesi Bardakçı Mahallesini ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Baybatur, "Demirci’de 5 ayrı bölgemizde sulama göleti yatırımları devam ediyor. 3 sulama göletinin de ihaleleri yapıldı. Yer tesliminin ardından bu alanda da çalışmalar başlayacak. Bardakçı bölgesine yeni bir gölet yapılması amacıyla DSİ bölge müdürümüz ile incelemelerde bulunduk." dedi.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk da Demirci ilçesinin Güveli, Durhasan, Alaağaç, Hüdük ve Ayvvalan mahallelerinde sulama göleti inşaatlarının devam ettiğini belirterek, "Yine Sayık, Boyacık ve Kılavuzlar mahallelerinde de sulama göletleri ihaleye çıkarıldı. Demirci'de sulama göletlerinin tamamlanmasıyla birlikte bir yıl gibi bir süre içerisinde Demirci sulu tarım ile tanışacak. Tarım üretimi noktasında ekonomisini güçlendirecektir." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.