Manisa

14 Mart Tıp Bayramı

17:58 14 Mart 2017
14 Mart Tıp Bayramı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Hafsa Sultan Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla başhekim Prof. Dr. Emin Kurt, sağlık çalışanlarına karanfil vererek günlerini kutladı.

Başhekim Kurt, beraberinde başhekim yardımcıları ve hastane yöneticileri ile hastanede görev yapan öğretim üyelerini polikliniklerinde ziyaret ederek, bayramlarını kutladı, öğretim üyelerine karanfil verdi.

Gazetecilere açıklamada bulunan Kurt, bütün sağlık çalışanlarının günlerini kutladığını belirterek "Bu haftada salık çalışanlarının problemleri konuşuluyor. Sağlık alanına katkı yapanların da ödüllendirildiği, onurlandırıldığı bir hafta. Tüm sağlık çalışanlarının bayramlarını kutluyorum. Sağlık çalışanlarını inşallah iyi günler bekliyor, bundan ümitliyiz. Allah ülkemize birlik ve beraberlik versin." diye konuştu.

Demirci Belediyesi tarafından ilçede görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarına gül dağıtıldı.

Demirci Devlet Hastanesini ziyaret eden Demirci Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ünlü, belediye bayan personelleri ile birlikte Başhekim Opr. Dr. Ferhat Avcı'ya günün anısına çiçek takdim ederek, tıp bayramını kutladı.

Daha sonra hastanede ve sağlık ocaklarında görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarını odalarında ziyaret ederek gül hediye eden Ünlü, "Doktorlarımızın özverili çalışmaları ve sevgi dolu yaklaşımlarıyla geleceğe daha güvenle bakıyoruz. Bir nefes sıhhat, her birimiz için en büyük nimet ve huzur kaynağıdır. Tıp bayramı dolayısı ile ilçemizde görev yapan doktorlarımızı ziyaret ederek, günün anısına gül hediye ettik." diye konuştu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.