Manisa

Halk oylamasına doğru

14:36 21 Mart 2017
Halk oylamasına doğru

15 Temmuz Demokrasi Derneği Genel Başkanı Zekeriya Kaya, "HDP, FETÖ, PKK, YPG, DEAŞ, AB, ABD, Almanya, Hollanda ve şer odakları 'hayır' diyor, biz 'evet' diyeceğiz." dedi.

15 Temmuz Demokrasi Derneği, Turgutlu ilçesinde düzenlediği etkinlikle AK Parti ve MHP ilçe yöneticileri ile oda başkanları ve muhtarları bir araya getirdi.

Dernek Genel Başkanı Kaya, etkinlikte yaptığı konuşmada, tarihin yapıldığı, Türkiye'nin de bulunduğu bölge ve dünyanın yeninden dizayn edildiği günlerden geçildiğine işaret ederek, şunları söyledi:

"Yeniden düzenlenmek istenen topraklar, Müslümanların yaşadığı topraklardır. Bizler ülkemizi ne pahasına olursa olsun hainlere bırakmayacağız. Bu yüzden halk oylamasında 'evet' diyecek ve ülkemizin sonuna kadar yanında olacağız. HDP, FETÖ, PKK, YPG, DEAŞ, AB, ABD, Almanya, Hollanda ve şer odakları 'hayır' diyor, biz 'evet' diyeceğiz."

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli de 16 Nisan akşamı hal oylamasında, Bosna, Gazze ve tüm mazlum coğrafyalardaki Müslümanların sevineceği bir sonuç beklediklerini ifade etti.

MHP İlçe Başkanı Orhan Sayar ise 16 Nisan'ın bir milat olduğunu ve 15 Temmuz sonrası ortaya konulan Yenikapı ruhuyla ülkelerini hainlere teslim etmeyecek, böldürmeyeceklerini söyledi.

Programa, eski MHP Manisa Milletvekili Ahmet Orhan, eski Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan da katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.