Manisa

Halk oylamasına doğru

21:09 27 Mart 2017
Halk oylamasına doğru

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ülkemize kalıcı istikrar getirecektir." dedi.

Demirci ilçesinde Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden Milletvekili Aydemir, yaptığı konuşmada, Türkiye'yi krizlerden ve vesayetlerden kurtaracak sistemin 16 Nisan’da oylayacakları Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi olduğunu söyledi.

Anayasa değişikliğinin kabul edilmesi halinde Türkiye'nin istikrarlı kalkınma hamlelerine kavuşacağını belirten Aydemir, şöyle konuştu:

"Anayasa değişikliğine AK Parti ve MHP 'evet' diyor, meclis dışında Büyük Birlik Partisi 'evet' diyor ama Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için CHP ve HDP’nin yanında FETÖ, DEAŞ ve PKK, yurt dışında Almanya, Hollanda, İsviçre gibi ülkeler 'hayır' diyor. İnsan haklarından, diktatörlükten söz eden Avrupa, Mısır’da darbe olduğunda, Filistin ve Suriye’de bu kadar zulüm varken neredeydiniz? Avrupa’nın değerleri kendi menfaatleri olduğu sürece her şeye evet derler, kendi menfaatleri bittiği yerde bunlar hiç kimseyi tanımazlar. Bunlar, yüzlerine insan maskesi takan Avrupalılar. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ülkemize kalıcı bir istikrar getirecek ve ülkemiz kalkınmaya devam edecektir."

Aydemir, Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol’u ve bazı sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.