Manisa

MCBÜ KBB Anabilim Dalı akredite oldu

10:37 31 Mart 2017
MCBÜ KBB Anabilim Dalı akredite oldu

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı, Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Yeterlik Kurulu Akreditasyon Komisyonunca yapılan inceleme sonucunda akredite oldu.

Akreditasyon belgesi, hastanede düzenlenen törenle Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği, Yeterlik Kurulu ve Akreditasyon Komisyonu Başkanları tarafından MCBÜ Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Onur Çelik ve öğretim üyelerine takdim edildi.

Düzenlenen törene MCBÜ Rektör yardımcısı Prof. Dr. Bilal Gümüş, MCBÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sami İlker, Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği Başkanı Prof. Dr. Mete Kıroğlu, Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Yeterlik Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Keleş, Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Yeterlik Kurulu Akreditasyon Komisyonu Başkanı Prof. Dr. İrfan Kaygusuz ile üniversite öğretim üyeleri katıldı.

Törende konuşan Prof. Dr. Çelik, Tıp Fakültesinin üniversite ile birlikte 1992 yılında kurulduğunu hatırlatarak, akredite belgesini almaya katkı sağlayan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Konuşmaların ardından Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği, Yeterlik Kurulu ve Akreditasyon Komisyonu Başkanları tarafından Akreditasyon Belgesi öğretim üyelerine takdim edildi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.