Manisa

Yunusemre'de belediye hizmetleri

16:37 01 Nisan 2017
Yunusemre'de belediye hizmetleri

Yunusemre Belediyesi tarafından yapılan Barbaros Mahallesi Muhtarlık binası ve Hanımlar Lokali düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış töreninde Mahalleye kısa süre içerisinde yeni bir kültür merkezi yapılacağının da müjdesini veren Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, muhtarlık binası yetersiz kalan mahallelerde yeni muhtarlık hizmet binaları yaparak, vatandaşların hizmetine sunduklarını söyledi.

Belediye olarak bayanlarımızın sosyal hayat içerisinde daha çok yer alması için hanım lokallerini tek tek hayata geçirdiklerini belirten Başkan Çerçi, "Biz kadınlarımıza verdiğimiz önemi, belediyemiz personelindeki bayanlara verdiğimiz ağırlıkla da ortaya koyuyoruz. Belediye başkan yardımcılarımızdan daire müdürlerimize bir çok alanda bayan idarecilerimiz var. Bizler Yunusemre Belediyesi olarak hanımlarımıza, çocuklarımıza ve gençlerimize çok önem veriyoruz." diye konuştu.

Törende konuşan ilçe Kaymakamı Ahmet Erdoğdu ise, yeni bir ilçe olmasına karşılık Yunusemre Belediyesinin yeni projeleri hayata geçirerek hızlı bir şekilde ilerlediğini söyledi.

Erdoğdu, muhtarların kendilerine kazandırılan yeni hizmet binalarında vatandaşlara daha iyi hizmet vereceklerine inandığını söyledi.

Konuşmaların ardından muhtarlık hizmet binası ile hanımlar lokalinin açılışı yapıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.