Manisa

Kışladaki gıda zehirlenmesi şüphesi

15:55 06 Haziran 2017
Kışladaki gıda zehirlenmesi şüphesi

Manisa Valiliğinden, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan 1. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığındaki askerlerden 6'sının tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 1. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığındaki bazı askerlerin 23-25 Mayıs tarihlerinde bulantı, kusma ve ishal şikayetiyle acil servislere başvurduğu anımsatılarak, şu bilgilere yer verildi:

"Geçtiğimiz günlerde ilimiz 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığında ateş, bulantı, kusma ve ishal yakınmaları ile hastanelere başvuran ve halen tedavileri devam eden 6 hasta bulunmaktadır. Manisa Devlet Hastanesinde 1 asker, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesinde 5 asker olmak üzere 6 askerin tedavisi devam etmektedir. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesinde tedavi gören 5 askerden birinin tedavisi yoğun bakım servisinde yapılmaktadır. Hastaların durumu iyiye gitmektedir."

Albay Arif Seyhun Kışlası'nda, bulantı ve karın ağrısı şikayetiyle revire başvuran bin 49 askerden 207'si hastanelerde tedaviye alınmış, bir asker de hayatını kaybetmişti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.