Manisa

PTT’den bayrama özel yüzde 25 indirim

10:06 14 Haziran 2017
PTT’den bayrama özel yüzde 25 indirim

PTT, sosyal paylaşım ağlarına yenik düşen tebrik kartı gönderme geleneğini canlandırmak amacıyla özel günlerde uyguladığı kampanyayı, bu Ramazan Bayramı'nda hayata geçirecek.

PTT Manisa Başmüdür Vekili Bilal Özlü yaptığı açıklamada, PTT Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl Ramazan Bayramı’na özel üç farklı seçenekte tebrik kartı bastırıldığını ve bunların kurumlara, kuruluşlara ve vatandaşlara ücretsiz dağıtılmaya başlandığını söyledi.

Manisa’da 10 bin tebrik kartının dağıtımının yapılacağını dile getiren Özlü, şunları kaydetti:

"Amaç tebrik kartı gönderme kültürünü tekrar canlandırmak. Eskiden insanlar sevdiklerine tebrik kartı gönderir ve gönderilen o kartlar bir ömür boyu saklanırdı. Ancak sosyal paylaşım ağları tebrik kartlarının önemini yitirmesine sebep oldu. Bu çalışma ile tebrik kartlarının önemini tekrar canlandıracağız."

Özlü, vatandaşların ücretsiz tebrik kartlarını PTT şubelerinden temin edebileceğini ifade ederek, "Kartları vatandaşlarımız ücretsiz olarak alabilecekler. Sadece gönderme ücreti olarak 65 Kuruş ödeyecekler. Unutulmasın ki gönderilen her tebrik kartı bir gönlün mutlu edilmesine sebep olacaktır. Bizde buna aracılık etmekten mutluluk duyacağız" diye konuştu.

PTT Genel Müdürlüğü’nün ayrıca dini bayramlar ve özel günler öncesinde PTT aracılığıyla gönderilen kargolarda uyguladığı yüzde 10 indirimi yüzde 25'e çıkardığı bildiren Özlü, bu indirimin tüm dini bayramlar ve özel günlerde geçerli olacağını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.