Manisa

Yıldırım isabet etmesi sonucu ölen amatör futbolcu toprağa verildi

19:25 14 Haziran 2017
Yıldırım isabet etmesi sonucu ölen amatör futbolcu toprağa verildi

Manisa'nın Salihli ilçesinde yağmurdan korunmak için girdiği çadıra yıldırım isabet etmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden amatör futbolcu Muhammet Gökdeniz'in (17) cenazesi toprağa verildi.

Gökdeniz için Çamurhamamı Mahallesi'ndeki Çamurhamamı Camisi'nde, ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazına Gökdeniz'in annesi Sunay, babası Faik Gökdeniz, kardeşleri ve yakınlarının yanı sıra Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek ile Gökdeniz'in futbol oynadığı Salihlispor'dan takım arkadaşları ile Şehit Mustafa Serin Anadolu İmam Hatip Lisesinden arkadaşları katıldı.

Gökdeniz’in tabutunun başına özçekim fotoğrafı ile takım forması konuldu.

Cenaze, mahalle mezarlığına defnedildi.

-"Yaz tatilinde ailesine yardımcı oluyordu"

Çamurhamamı Mahalle Muhtarı Necati Eren, Gökdeniz'in yaz tatili nedeniyle yaylada küçükbaş hayvan otlatarak ailesine yardımcı olduğunu anlattı.

Ailenin hayvancılıkla geçimini sağladığını belirten Eren, "Gökdeniz ailesinin en büyüğü olan Muhammet, çok efendi ve saygılı bir gencimizdi. Çok üzgünüz." dedi.

Gökdeniz'in 2 yıldır Salihlispor 17 Yaş Altı Futbol Takımı'nda oynadığını belirten Salihlispor Kulüp Başkanı Abdullah Türkkan ise "Kulübümüzün 15 Yaş Altı Futbol Takımı'nda futbol hayatına başlamıştı. Defans mevkisinde oynayan kardeşimiz karakteri, efendiliği ile çok seviliyordu. Allah rahmet eylesin" ifadesini kullandı.

Öte yandan olayda yaralanan Celil Öztürk'ün (19) tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Çamurhamamı Mahallesi İncirlik mevkisinde hayvan otlatan Muhammet Gökdeniz ve Celil Öztürk, yağmurdan korunmak için çadıra girmiş, çadıra yıldırım isabet etmesi nedeniyle Gökdeniz ve Öztürk yaralanmıştı.

Yaralılar Salihli Devlet Hastanesine kaldırılmış, durumu ağır olan Gökdeniz, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamamıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.