Manisa

MAT'dan iftar

21:53 23 Haziran 2017
MAT'dan iftar

Manisa Telsiz Radyo Amatörleri ve Arama Kurtarma Derneği (MAT) organizasyonunda Uncubozköy Mahallesinde bulunan İncirzade'de iftar yemeği düzenlendi.

İftar yemeğine AFAD Manisa İl Müdürü Bekir Şen, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Tülin Akar, Merkez Efendi Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Asiye Metecan, İHH Manisa Derneği Başkanı Necmettin Okumuş, AKUT Manisa Başkanı Hakan Özcan, MAT Başkanı Bahattin Özer, İHH Manisa Arama Kurtarma (MAK) Sorumlusu Mehmet Çoban, Türkiye Dağcılık Federasyonu Manisa İl Temsilcisi Fuat Kuloğlu ile UMKE Manisa personelleri ile MAT üyeleri ve Manisa'daki amatör telsizciler ve arama kurtarma personelleri katıldı.

Düzenlenen yemekte konuşan MAT Başkan Yardımcısı Mehmet Kaya, doğal afetlerde bir araya gelen ekibi 11 ayın sultanı olan ramazan ayında iftar yemeğinde bir araya getirmek istediklerini kaydetti.

Derneğin, bu yıl kurulduğunu ve kısa bir geçmişe sahip olduğunu belirten Kaya, şunları kaydetti:

"Manisa'da uzun yıllardır çeşitli derneklerde faaliyet gösteren ve kendi alanlarında uzman olan arkadaşlarımızla çıktığımız yolda, 2017 yılı başından bu yana meydana gelen doğal afetler ve çeşitli olaylarda derneğimiz üyeleri ildeki kurum ve kuruluşlar ile koordineli bir şekilde çalışarak yardımcı olmaya çalıştık. Bundan sonra da koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Felaketsiz günlerde buluşmak dileğiyle."

Dernek Başkanı Bahattin Özer de sıcak bir aile ortamında geçen iftar yemeğine katılan kurum müdürleri ile diğer yetkililere teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.