Manisa

Sarıgöl'de bayramlaşma töreni

16:29 25 Haziran 2017
Sarıgöl'de bayramlaşma töreni

Sarıgöl AK Parti ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programında vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti ilçe teşkilatı lokalinde düzenlenen bayramlaşma programına AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, ilçe Başkanı Muhammet Toy, ilçe teşkilatı yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Milletvekili Özdağ, yaptığı konuşmada, İslam aleminin beklenen konumda olmadığını söyledi.

İslam Coğrafyasının doğal gaz, altın, petrol, uranyum, nikel, kurşun ve bor madenleri zengini olduğunu ifade eden Özdağ, şunları söyledi:

"Nil, Dicle, Fırat, Seyhan ve Ceyhun nehirleri bizde, tarım bizde kimyasal silahların kullanılmadığı tarım alanları bizde, biz fakiriz. Ama biz kavga ediyoruz. Şafiler, şiiler, sünniler sonra Türk-Kürt, kavgaları, ideolojik kavgalar, parti kavgaları yapmaktayız. Milletlerin kavgaları Katar'la Suudi Arapistan'ın kavgaları, İran, Irak ve Suriye'de kavga, Pakistan kavga, Dağıstan kavga böyle bir ortam hani Müslümanlar kardeşti. Bunun yolu güçlü büyük Türkiye olmak. Eğer Türkiye güçlü olursa Arap Ülkeleri, Balkanlar, Afrika ülkeleri huzur ve saadet bulur."

Özdağ, daha sonra 1995 yılında Hakkari-Şemdilli Ortaklar Karakolunda teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Ali Suyabatmaz'ın Aşağıkoçaklar Mahallesinde oturan annesi Alime Suyabatmaz'ın evine ziyaret etti.

Özdağ, şehit annesi Suyabatmaz'ın elini öperek bayramını kutladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.