Manisa

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

13:55 13 Temmuz 2017
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Turgutlu ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında "Türkiye'nin Anayasal Düzenine Doğrudan Kast, 15 Temmuz Gecesi" adıyla konferans düzenlendi.

Mesadet Özcan Konferans Salonunda düzenlenen konferansa, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Belediye Başkanı Turgay Şirin, AK Parti İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, MHP İlçe Başkanı Orhan Sayar, Daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Türkiye'nin 15 Temmuz gecesi dünyanın hiçbir yerinde yaşanmayan olayların yaşandığını söyleyen Yrd. Doç. Dr.Mehmet Hatipoğlu, FETÖ'ye sadece terör örgütü demenin yetersiz kalacağını söyledi.

FETÖ tarafından 15 Temmuz öncesinde ve hal sistematik bir çalışma yürütüldüğünü belirten Hatipoğlu, şunları söyledi:

"Son zamanlarda Suriyelilerle ilgili çıkan ve kasıtlı olarak şişirilen haberlerde bunlardan dolayı. Çünkü Türkiye artık sağcı solcu, o partili bu partili diye karışmıyor. Vatan, bayrak denilince herkes bir yerde birleşiyor. Bunu öğrendiler ve dolayısı ile farklı yöntemleri sistematik olarak deniyorlar. Korkmayın, bizi kimse bölemez. Çünkü 15 Temmuz gecesi bunu gösterdik. Türkiye, başka ülkelere, bu millette başka milletlere benzemez."

Konferans sonrasında Turgutlu Kaymamı Uğur Turan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Yrd. Doç. Dr. Mehmet Hatipoğlu'na, çiçek ve teşekkür belgesi verdi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.