Manisa

AA fotoğraflarıyla 81 ilde "15 Temmuz" sergisi

02:10 14 Temmuz 2017
AA fotoğraflarıyla 81 ilde "15 Temmuz" sergisi

Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirlerinin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında çektiği fotoğraflardan oluşan "AA Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi", Manisa'nın Demirci ilçesinde açıldı.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında açılan serginin kurdelesini, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, AK Parti İlçe Başkanı Ertuğrul Uyar ve tarihçi Prof. Dr. Mehmet Çelik kesti.

Meydanda toplanan vatandaşlara seslenen Çelik, Türkiye'nin ülke olarak güçlü bir yapıya sahip olduğunu söyledi.

Çelik, 15 Temmuz'dan sonra Türkiye'nin önemli bir süreç yaşadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Hain darbe girişimi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayetli dik duruşu ve aziz milletimizin duruşu ile engellenmiştir. Türkiye'nin Recep Tayyip Erdoğan'a ihtiyacı vardır. Millet olarak 'uzun adam'a sahip çıkmalıyız. Bu mesele sadece milletin değil, ümmetinin de geleceğinin meselesidir. Afrika'nın bir ucunda Sudan'da bir bardak temiz suya muhtaç olan çocuğun ümidi, kendi ülkesinin geleceğinde değil ümidi Türkiye'nin geleceğindedir."

Prof. Dr. Çelik'e etkinlik sonunda günün anısına Gördes Kaymakamı Hakan Bilgin ve Demirci Belediye Başkanı Selçuk tarafından Demirci halısı takdim edildi.

Sergi 17 Temmuz Pazartesi gününe kadar Demirci Belediyesi hizmet binası önünde açık kalacak.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.