Manisa

Şehzadeler Belediye Başkanı Çelik'ten ziyaret

20:56 21 Ekim 2017
Şehzadeler Belediye Başkanı Çelik'ten ziyaret

İlim Yayma Cemiyeti'nin gençlik ve toplum için önemli bir yere sahip olduğunu aktaran Çelik, "Gençlik merkezi çalışmasının Manisa’ya artı değer katacağına inanıyorum. Gayretli çalışmalarından dolayı Şube Başkanı Recep Özgüvenç’in şahsında yöneticilere ve yardımseverlere teşekkür ediyorum. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan alı koyup eğitime yönlendiren kurumlarımıza destek çıkmamız gerekiyor." dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, İlim Yayma Cemiyeti Gençlik Merkezini ziyaret etti.

Merkez hakkında Şube Başkanı Recep Özgüvenç'ten bilgiler alan Başkan Çelik, böylesine önemli bir projeyi gönülden desteklediklerini belirterek, çalışmalara herzaman katkı sağlamaya hazır olduklarını söyledi.

Şube Başkanı Özgüvenç da "Marifet Okulu" programının da yürütüleceği merkezde, ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine yönelik çeşitli kurslar açılacağını ifade etti.

Merkezde matematik, İngilizce, Arapça, fen bilgisi gibi derslere yönelik etüt programları ve üniversite hazırlık çalışmaları yapılacağına işaret eden Özgüvenç, "Kur'an-ı Kerim kursu, değerler eğitimi gibi manevi değerlerimizin geliştirilmesine katkı sağlayacak kursların da açılacağız. Musiki, el sanatları, spor faaliyetleri, gezi ve kamp gibi etkinliklerin de gençlik merkezi bünyesinde gerçekleştirilecek." diye konuştu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.