Manisa

PTT'nin 177. kuruluş yıl dönümü

19:46 23 Ekim 2017
PTT'nin 177. kuruluş yıl dönümü

"Şu anda eskisi kadar piyasada tekel değilse de hala PTT kavramı bize milletin kendi arasında haberleşmesini ve iletişimini çağrıştırıyor. 177 yıl dile kolay. Çok harikulade insan hikayeleri. Bu milletin kurtuluş mücadelesinde Türk Posta Teşkilatının aldığı rol, postacı amca olarak bildiğimiz insanların gündelik hayatımızda geçmiş hatıralarımıza bizde bıraktığı iz. Posta teşkilatımızın, PTT'nin milletimiz ve devletimiz için önemini bir kez daha çok ciddiyetle hatırlatıyor. Üstelik PTT, vali olarak gururla söylüyorum ki gelişen zamanın bütün gereklerini en iyi şekilde yoğunlaşıp teşkilatlanmasını yenileyerek ve hizmet kalitesini artırarak bu milletin, bu devletin yüz akı kurumlarından biri olmayı devam ettiriyor."

Manisa PTT Başmüdürü Bilal Özlü, PTT teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret etti.

Güvençer, kendisini ziyaret eden PTT Başmüdürü Bilal Özlü ve ekibine teşekkür ederek, PTT’nin 177. kuruluş yılını kutladığını söyledi.

Uzun yıllar Türk toplumunun haberleşme ve iletişimi denilince akla sadece PTT'nin geldiğine işaret eden Güvençer, şöyle konuştu:

Başmüdür Özlü ise kurum olarak vatandaşın en yakında olmayı planladıklarını belirterek, "Vatandamızın evinden 20 dakikada PTT’ye ulaşması projesinde 20’ye yakın işyeri açmayı planladık. Çalışmalarımız devam ediyor. Bu proje 2023 yılına kadar her yıl 20 işyeri açarak devam edecek. 2023 yılında bugün 40 bin olan çalışan personel adedimiz 100 bin olarak hedeflendi. Çalışmalarımız bu şekilde devam etmektedir." dedi.

Özlü, günün anısına Vali Güvençer’e pul koleksiyonu ve harita kataloğu hediye etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.