Manisa

Şehzadelerin araç filosu genişledi

17:45 25 Ekim 2017
Şehzadelerin araç filosu genişledi

Şehzadeler Belediyesi, hizmet filosuna kattığı 48 aracın tanıtımını yaptı.

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesinde düzenlenen araç tanıtım töreninde konuşan Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesine bağlı 65 mahalleye kesintisiz şekilde hizmet ettiklerini söyledi.

Araç filosuna kattıkları 48 yeni araçla belediyenin araç filosunun güçlendiğini ifade eden Çelik, şöyle konuştu:

"Seçim döneminde vaat ettiğimiz projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Şehzadeler'e en güzel şekilde hizmet etmeye devam ediyoruz. Bugün tanıtımını yaptığımız bu araçlar ve yaptığımız hizmet binaları bunun göstergesidir. Bu araçlar Temizlik Hizmetleri, Park ve Bahçeler, Fen İşleri ve Kültür ve Sosyal İşler müdürlükleri bünyesinde halkımıza hizmet edecek. Bunun yanı sıra 3 binek aracımızda Özel Kalem Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet verecek."

Belediyenin araç filosunun yarısını yenilediklerini ifade erden Başkan Çelik, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"2015 nisan ayında 2 milyon 300 bin liraya mal olan 35 aracın tanıtımını yapmıştık. Bugün itibarı ile filomuza 6 milyon 12 bin liraya mal olan 48 sıfır aracımızı daha ekleyerek, toplamda 83 araç ve çeşitli iş makinelerini Şehzadeler halkımızın hizmeti için belediyemize kazandırmış bulunuyoruz. Bugün tanıtımını yaptığımız araçlarımız ile neredeyse araç filomuzun yarısını yenilemiş bulunmaktayız."

Konuşmaların ardından Başkan Çelik kamyonun direksiyonuna geçerek kısa bir süre aracı kullandı.

Ardından Fen İşleri şantiyesinden çıkan araçlar, şehirde kısa bir tanıtım turu attı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.