Manisa

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın:

19:59 30 Kasım 2017
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın:

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Türkiye'ye karşı operasyon yapmak isteyenlerin arkasında Büyükada'daki 11 Ortadoğu uzmanıyla 15 Temmuz'u planlayanlar olduğunu söyledi.

Eğitim-Bir-Sen Şubesi hizmet binası açılışı için Manisa'ya gelen Genel Başkan Yalçın, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i ve İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaşı'nı makamlarında ziyaret etti.

Daha sonra, mülkiyeti satın alınan Manisa Eğitim Bir-Sen binasının açılışına katılan Yalçın, Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Kurucu Genel Başkanı Mehmet Akif İnan'dan aldıkları bayrağı ileri taşımak için çalıştıklarını söyledi.

Eğitim Bir-Sen'in ülkenin geleceği anlamında çok önemli misyonu olan bir teşkilat olduğunu belirten Yalçın, şöyle konuştu:

"Ne oluyor, olaylar nereden tetikleniyor, kim mutfakta hangi işi görüyor? Dolayısıyla lortlar kamerasında kimler var? Küresel operasyonlar neyi amaçlıyor? Bunu bilen bir kitleyiz. Bu ülke 15 Temmuz gibi bir işgal hareketi tablo yaşadı ama aydınlık bir sabahla başladı. Çünkü destan yazdığı 253 şehit ve 2 bin 193 gazisiyle İstiklal Madalyası'nı üzerinde taşıyan abidevi şahsiyetler nezdinde bütün toplum bir direniş hareketi başlatarak bu ülkede işgale fırsat vermedi.

Küresel işgalin piyonu olan Pensilvanya'daki, Kestane Pazarı'nda yetiştirilen hain Türkiye'ye iade edilmek yerine 'Cambaza bak, cambaza' diyerek Türkiye'ye çok farklı bir operasyon çekiliyor. Bunların arka planında adadaki 11 Ortadoğu uzmanı ile 15 Temmuz'u planlayanlar var. Kim var arkalarında? Bu ülkeyi diz çöktürmek isteyen, operasyon gerçekleştirmek isteyip Ortadoğu'yu 100 yıl sonra yeniden cetvelle parçalayarak, küçücük parçacıklara ayrıştırarak İsrail'e uygun hale getirmek isteyenler var."

Şu an içerisinde bulunulan atmosferin sıradan bir durum olmadığını belirten Yalçın, şunları kaydetti:

"Son derece nazik bir atmosferde bulunuyoruz. Coğrafyayı adım adım dizayn ediyorlar. 3 kıtada hüküm sürmüş ve 3 noktada hüküm sürerken bir medeniyeti ortaya çıkarmış, dünyada adalet noktasında destan yazmış ve tarihe anlamlı cümlelerle girmiş bir medeniyetin domino edilen 5 şehrin dördüne bu anlamda operasyon çekilmiş durumda. O medeniyeti anlamlı kılan 5 şehir var. Kudüs, Bağdat, Şam, Kahire ve İstanbul. Bunun dördüne ilişkin muhasarada başarılı olmuş gibi oraları etkisiz hale getirdiler ama İstanbul'a diz çöktüremeyince her türlü hileyi hurdayı ve her türlü fırıldağı yola sürdüler. Bu anlamda kimler bunun peşindeyse onları da gönüllü olarak kullanmaya çalıştılar. Dolayısı ile bu ülke bu badireler içerisinde çıkma iradesi gösteren, yeniden bir Türkiye ruhunu ve yeni bir dünya idealini anlamlı kılan bir ülke."

Vali Güvençer ise yeni hizmet merkezin hayırlara vesile olması dileğinde bulundu.

Açılışa, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve davetliler katıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.