Manisa

TOKİ Yunuskent 2. etap konutları için başvurular

20:09 20 Aralık 2017
TOKİ Yunuskent 2. etap konutları için başvurular

Engelli, şehit, gazi yakınları ile basın mensuplarına kontenjan ayıracaklarını dile getiren Çerçi, şöyle konuştu:

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, yaklaşık bin 600 konuttan oluşan Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin 2. etab müracaatların gelecek yıl mart ayında başlayacağını duyurdu.

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Yunuspark'ta düzenlediği basın toplantısında belediyenin projelerine ve çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nde ilk etap konutların önümüzdeki mart ayında teslim edileceğini belirten Çerçi, 2. etap için de müracaatların aynı dönemde alınacağını söyledi.

"İlk etabımız olan bin 100 konutumuzun da şubat, mart ayında programları uyması halinde Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın katıldığı büyük bir törenle hak sahiplerimize anahtarlarını teslim edeceğiz. 2. etap 750 ve 800 konut olmak üzere 2 kısımdan oluşuyor. Seçime kadar hak sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz. Gürle’de 5 bin konuttan oluşan OSB Kent projemizde anket süreci tamamlandı. Toplamda 10 bin 500 konut planlıyoruz. Projeyi 6-7 yıl içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.