Manisa

Manisa Ar-Ge "Start İn" projesinin koordinatörlüğünü yürütecek

18:52 08 Ocak 2018
Manisa Ar-Ge "Start İn" projesinin koordinatörlüğünü yürütecek

Ar-Ge'den sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necmettin Okumuş, gazetecilere yaptığı açıklamada, projenin 36 ay süreceğini söyledi.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi, 7 Avrupa ülkesinden 8 ortak ile birlikte uygulanan "Avrupa’da Kapsamlı ve Yenilikçi Girişimcilik Eğitiminin Geliştirilmesi" projesi adı altında uygulanacak olan "Start İn" projesinin koordinatörlüğünü üstlendi.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi, İspanya, Danimarka, Polonya, İrlanda, İngiltere, Finlandiya ve Yunanistan'dan 8 ortak ile birlikte "Start İn" projesinde yer aldı.

Proje kapsamında 1 buçuk milyon liralık kurumların oluşturacağı girişimcilik iş veri bankası, cep telefonlarına uygulanarak, kurumların girişimciliğine katkı sağlanması hedefleniyor.

Projeyi, Türkiye genelinde kendileri yürüttüklerini belirten Okumuş, şunları ifade etti:

"Koordinatörlük önemli bir vasıf. Bu projede de başarılı olarak, Avrupa'da Manisa'nın ve Türkiye'nin adını duyurmak istiyoruz. Başarılı olacağımıza inanıyoruz. Daha önceki projelerimizin içinde bulunduğumuz, yaptığımız işlerde bize olan güven ve çalışma azmimizden dolayı koordinatörlük bize verildi. Türkiye Ulusal Ajansı da bu anlamda bizi destekliyor. Bütçesi yüksek bir proje."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.