Manisa

Fabrika işçisi Türkiye ikincisi oldu

16:44 24 Ocak 2018
Fabrika işçisi Türkiye ikincisi oldu

Çanakkale'de geçen ay yapılan şampiyonada 86 kiloda Türkiye ikincisi olan Göç, özel güvenlik işinin yanı sıra 10 yıldır kick boks ile muay thai dövüş sporlarıyla ilgileniyor.

Manisa'da özel bir fabrikada güvenlik görevlisi olarak çalışan Can Emir Göç, "Türkiye Profesyonel Kick Boks Şampiyonası"nda 86 kiloda Türkiye ikincisi oldu.

Şampiyonalarda 17 madalyası bulunan Göç, son olarak elde ettiği Türkiye ikinciliği ile başta ailesi olmak üzere antrenörü ve herkesi sevindirdi.

2015 yılında muay thaida Avrupa 3'üncülüğü elde ederek Türkiye'ye bronz madalya kazandıran Göç, tek hedefinin milli sporcu olarak, Türkiye'yi, Avrupa ve dünyada temsil etmek olduğunu söyledi.

Turnuva öncesi sıkı bir çalışma programı uyguladığını belirten Göç, şöyle devam etti:

"Çocuk yaşta çalışma hayatına başladım. Liseyi dışarıdan okudum. Dövüş sporları hep içimde kalmıştı. Hocamla tanıştıktan sonra dövüş sporlarına başlayarak, hayalimi gerçekleştirdim. Başarılı oldukça motivasyonum arttı. Bu turnuvada şampiyon olmayı çok istedim ama Türkiye 2'nciliği elde ettim. Çalışmalarıma kaldığım yerden devam ediyorum. Bende emeği geçen aileme ve hocama teşekkür ediyorum."

Kick Boks antrenörü Selahattin Akay ise öğrencisi Göç ile gurur duyduğunu belirtti.

Göç'ün hırsı ve azmiyle diğer öğrencilere örnek olduğunu ifade eden Akay, dövüş sporları hayatında daha iyi yere geleceğine inandığını söyledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.