Manisa

Gördes'te vatandaşın çamur duyarlılığı

16:56 31 Ocak 2018
Gördes'te vatandaşın çamur duyarlılığı

Gördes Kaymakamı Fatih Ayaz, çamurlu ayakkabılarını hastane girişinde çıkaran vatandaşa hassasiyetinden dolayı teşekkür etti.

Özel bir firmada operatör olarak çalışan ve hastalığı nedeniyle Gördes Devlet Hastanesine başvuran 45 yaşındaki Halil Şen, çamurlu olması nedeniyle botlarını hastane girişinde çıkardı.

Çamurlu bot fotoğrafının sosyal medyada paylaşılmasıyla gündeme gelen olayla ilgili gazetecilere açıklama yapan Şen, yüksek ateş nedeniyle gittiği hastanede zeminin temiz olduğunu görerek botlarını çıkarmaya karar verdiğini söyledi.

"O şekilde içeriye girmek istemedim. Ben o şekilde evime girebilir miyim, giremem. Hastaneye de o şekilde giremezdim." diyen Şen, "Hastaneye girince doktor, 'bizi mahçup ediyorsunuz, ayakkabılarınızla girseydiniz' dedi. Hastaneyi kirletmek istemediğimi söyledim ve oğlumu arayıp temiz ayakkabı istedim." ifadelerini kullandı.

Halil Şen'e Kaymakam Fatih Ayaz ve Belediye Başkanı Muhammet Akyol da teşekkür etti.

Kaymakam Ayaz, yaptığı açıklamada, yaşanan olayın Soma’daki maden faciası sırasında madenden çıkarılan bir işçinin sedyenin kirlenmemesi için çizmelerini çıkarmak istemesini hatırlattığını belirtti.

Ayaz, "İnşallah böyle duyarlı arkadaşlarımızın sayısı artar. Ben kendisine bu güzel davranış için bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.

Manisa İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici de Şen'e çiçek takdim etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.