Manisa

Manisa'da "Koruyucu aileler, koruyucu aileleri anlatıyor" programı

16:07 04 Şubat 2018
Manisa'da "Koruyucu aileler, koruyucu aileleri anlatıyor" programı

Kentte bir otelde düzenlenen programda koruyucu aileler çocuklarıyla yemek yedi.

Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce düzenlenen "Koruyucu aileler, koruyucu aileleri anlatıyor" programı kapsamında aileler bir araya geldi.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, programda yaptığı konuşmada, koruyucu ailelerin sevginin en önemli odaklarından biri olduğunu söyledi.

Şehitleri ve şehit ailelerini de unutmamak gerektiğine vurgu yapan Güvençer, şöyle konuştu:

"Bugün çocuklarımızla beraber sevgiyi kucaklıyoruz, ama hele hele çocuklarımızla beraberken her biri birer anne ve baba kuzusu olan Mehmetçiklerimizin bizler adına verdiği mücadeleyi hiç unutmuyoruz. Bu mücadelede rabbimin davetine uyarak giden şehitlerimizin ailelerinin yüreklerine ve ocaklarına düşen o yakıcı ateşi başlarına konulmuş büyük şeref payesine rağmen yakından hissediyoruz. Şehitlerimize rahmet diliyoruz."

Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak en büyük hedeflerinin her bir çocuğun bir ailenin yanında büyümesini sağlamak olduğunu belirterek, "Ama bu her zaman mümkün olamayabiliyor. Biz de burada devreye girip kurum olarak onlara hem aile ortamını yaşatmayı hem de gönüllü ailelerin yanına yerleştirmeye çalışıyoruz. Manisa bu konuda çok şanslı bir il, 2012 yılında 17 olan koruyucu ailemiz şu anda 124 oldu." dedi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.