Manisa

Denetimde çıktı! Okul servisi sürücüsü şoke etti

08:25 08 Şubat 2018 3 Yorum Var
Denetimde çıktı! Okul servisi sürücüsü şoke etti

Denetimde ortaya çıktı... Okul servisi sürücüsü şoke etti Manisa'da okul servislerini denetleyen jandarmanın durdurduğu okul servisinin sürücüsü alkollü çıktı.

Manisa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri okul servislerine yönelik uygulama yaptı. Uygulama kapsamında 30 servis aracını denetlendi. 

Jandarmanın kontrolleri sırasında dehşete üşüren bir olay yaşandı.  Denetimde bir servis şoförünün alkollü olduğu belirlendi. Sürücünün ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu. 

 

 

Denetimler sonucunda 5 servis aracına da okul servis yönetmeliğine uyulmadığı gerekçesiyle toplam bin 707 lira para cezası kesildi

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef Kayseri'de de, ayakta öğrenci taşıyan servisler var ama, ne Valiliğe şikayet ne BİMER'e CİMER'e şikayet kâr etmedi. Polis, usulen okul çıkışında park halindeki servise taburen var mı? diyor. Şoför de yok diyor veya arkaya saklamış oluyor. Servis seyir halindeyken de polisi görünce çocuklara eğilin diyor ve böylece günlerini kurtarmış oluyorlar. Devletin hangi makamına şikayet de bulunacağız bilemiyoruz, çünkü bir netice alamıyoruz. danışıklı döğüş var sanki. Yarın Allah korusun bir hadise olsa vebalini, sorumluluğunu nasıl verirler bilemiyorum.
    Cevapla
  • Serdar UNAN 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş bu nasıl kanun bu nasıl nizam adam çocuk camıyla oynuyor neymiş mesleğini tekrar icra etsinde bir kaç kişinin canını illa ki yaksın siz bu adamı servis şöfölüğinden ömür boyu men etmeniz gerekmiyor mu...? bu ne ciddiyetsiz iştir.Kesin bu kanunu yapanlarda alkollu geliyorlar o komisyon mu kurul mu ne ise...
    Cevapla
  • BeYzAdE 6 yıl önce Şikayet Et
    Özellikle taşımalı eğitim çıktından sonra servis işi resmen mafyalaştı.. Bir de devlet bedelleri yüksek tutması bunu iyice körükledi..
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.