Manisa

Manisa'da "Çocuklar Üşümesin" kampanyası

20:31 09 Şubat 2018
Manisa'da "Çocuklar Üşümesin" kampanyası

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği (ATTDER) Genel Merkezi tarafından iki yıl önce başlatılan "Çocuklar Üşümesin" projesi, Manisa'da başladı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde ATTDER ve kentteki derneklerin destek verdiği proje kapsamında 6 okulda belirlenen 68 öğrenciye mont, 22 öğrenciye de bot yardımında bulunuldu.

ATTDER İl Başkanı Alime Kocabey, projenin bu yıl ilk defa Manisa'da yapıldığını ve önümüzdeki yıllarda devam edeceğini söyledi.

Derneğin genel başkanlığı tarafından "Çocuklar Üşümesin" kampanyası 2015 yılında başlatıldığını ifade eden Kocabey, "2016 yılından bu yana Manisa'da faaliyet göstermekteyiz. Şu anda Manisa'da 6 okulda ihtiyaç sahibi 68 öğrencimize mont, 22 öğrencimize de bot yardımında bulunduk. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Necmettin Okumuş ise, projenin Manisa'da faaliyet gösteren diğer derneklere de örnek olması gerektiğini söyledi.

Projenin daha fazla öğrenciye ulaşarak devam edeceğini dile getiren Okumuş, şöyle devam etti:

"Birçok afetlerde beraber olan insanlar burada güzel bir organizasyonda buluştuk. Şu an bunu ilk olarak başlamış olarak görüyorum. Proje bundan sonra artarak daha da çok öğrenciye ulaşacağımızı düşünüyorum. Bu tür organizasyonların diğer derneklere de örnek olmasını istiyoruz. İnşallah Manisa’da bu güzel işler ve iyilik işlerinin devam etmesini diliyorum. ATTDER'e ve MAT'a, Spil Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği'ne bu projeye bizi de dahil ettikleri için çok teşekkür ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.