Manisa

Yeşilay Haftası

15:45 01 Mart 2018
Yeşilay Haftası

"Yeşilay 98 yıldır bağımlılıklarla mücadele ediyor, toplumu ayırt etmeden önleyici, koruyucu hizmetlerini her yere ve herkese ulaştırmaya çalışıyor. Bizler de ilimizde okullar başta olmak üzere, halk eğitim ve merkezlerinde, gençlik ve kültür merkezlerinde yerel yönetimlerin desteğiyle önleme, bilgilendirme çalışmalarını yapıyoruz. Bağımlılıkla ve zararlı alışkanlıklarla mücadele için toplumu harekete geçirmeyi hedefliyoruz."

Manisa'da 1-7 Mart Yeşilay Haftası dolayısıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda açılan stantta broşür dağıtılarak vatandaşlar bilgilendirildi.

Stant önünde açıklama yapan Yeşilay Manisa Başkanı Salih Fulcun, bağımlılıktan uzak, sağlıklı bir yaşama dikkat çekmek üzere hafta boyunca "Bir nedenim var" konseptiyle çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi.

Yeşilay'ın, bugüne kadar toplumla ve gençlikle kucaklaşmayı, onları her türlü alışkanlık ve bağımlılıktan korumayı ve kurtarmayı hedefleyen birçok faaliyete imza attığını ifade eden Fulcun, şöyle konuştu:

Bağımlılıkların sadece ülkenin sorunu olmadığını tüm dünyanın geleceğini tehdit ettiğini kaydeden Fulcun, "Sorumluluğumuz büyük, omuzlardaki yük ağır. Geleceğimizi bağımlılıklardan korumak için her yerde zararlı alışkanlıklarla mücadelemize devam edeceğiz." dedi.

Bağımlılıklara karşı farkındalık oluşturmak amacıyla ayrıca stant çevresinde bir de fotoğraf sergisi açıldı.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.