Manisa

Şehit Uzman Çavuş Güler'in ismi okula verildi

16:53 25 Mart 2018
Şehit Uzman Çavuş Güler'in ismi okula verildi

Hakkari'de 2012 yılında şehit düşen Uzman Çavuş Hikmet Güler'in ismi, Borlu Mahallesindeki imam hatip lisesine verildi.

Borlu Mahallesinde düzenlenen törene, Köprübaşı Kaymakamı Volkan Hülür, Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, şehit Hikmet Güler'in babası Muammer Güler, eşi Dilek Güler, kurum amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Müftüsü tarafından şehitler için dua okunmasının ardından, şehit Uzman Çavuş Hikmet Güler'in isminin yazılı olduğu Şehit Hikmet Güler Anadolu Lisesi okul tabelası açıldı.

Tören sonrası Köprübaşı Kaymakamı Volkan Hülür ve şehidin ailesi okulun içinde şehit Hikmet Güler anısına yapılan adına bölümü gezdi. Törende ayrıca şehitler için katılanlara pilav ve ayran ikramı yapıldı.

Şehit Hikmet Güler'in babası Muammer Güler "Mutluyum, gururluyum. Oğlumun ismi Borlu mahallemizde i̇mam hatip lisesinde yaşayacak. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Köprübaşı Kaymakamı Volkan Hülür ise "Şehit aileleri, şehitlerimizin bizlere bırakılan kutsal emanetidir. Bugün bu topraklarda özgürce yaşıyorsak canını ve kanını bu kutsal topraklar için veren şehitlerimizin sayesindedir. Maddi ve manevi olarak her zaman şehit ailelerimizin yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz. Şehidimizin ismi Borlu mahallemizdeki imam hatip lisesinde ilelebet yaşayacak." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.