Manisa

AK Parti Manisa Kadın Kolları Kongresi

19:53 30 Nisan 2018
AK Parti Manisa Kadın Kolları Kongresi

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Aylin Yavaş, yeniden bu göreve seçildi.

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi, Yunusemre Belediyesi Muradiye Sosyal Tesislerinde yapıldı.

Manisa Milletvekili İsmail Bilen, kongrede yaptığı konuşmada, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne işaret ederek, şunları kaydetti:

"İnşallah ülkemiz, devletimiz ve milletimiz için hayırlı olacak. Bizlerin de gayretiyle inşallah tek başına hem parlamento çoğunluğunu hem de cumhurbaşkanlığını inşallah birinci turda seçerek, bu istikameti ve beklentileri bozmadan bu işi başarılı bir şekilde sonuca ulaştırırız.”

Kadın Kolları Başkanlığına yeniden aday olan Yavaş da 24 Haziran'da yapılacak seçimler için kapı kapı ziyaretler yapacaklarını belirterek, "Biliyoruz ki gönüllere girmeden sandıklardan başarılı bir sonuçla çıkamayız. O yüzden önceliğimiz gönüllere girmek. Bu davamıza sahip çıkan kadınlar olarak, hep beraber buradayız." dedi.

Kongrede konuşmaların ardından yapılan seçimle Yavaş yeniden AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanlığına getirildi.

Kongreye, AK Parti Manisa milletvekilleri Murat Baybatur, Recai Berber ve Selçuk Özdağ, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Semra Kaplan Kıvırcık da katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.