Manisa

MAK-GÖÇ'ten gıda yardımı

19:07 24 Mayıs 2018
MAK-GÖÇ'ten gıda yardımı

Manisa Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği (MAK-GÖÇ) tarafından yardıma muhtaç ailelere gıda yardımı yapıldı.

MAK-GÖÇ tarafından ramazan ayı kapsamında hayırseverlerin destekleriyle oluşturulan 210 yardım kolisi, ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi insanlara dağıtılacak.

MAK-GÖÇ Başkanı Eyüp Deniz, gazetecilere yaptığı açıklamada, her ramazanda olduğu gibi bu ramazanda da ihtiyaç sahiplerine destek vermekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Ramazan ayına girmeyi cenabı Allah yine bizlere nasip etti. MAK-GÖÇ yönetimi olarak yaptığımız bu çalışma bizim 3’inci çalışmamız olacak. İslam dünyasının, İslam aleminin Ramazan ayı kalplerin yumuşadığı merhamet ayıdır. Toplumuzda birçok dar gelirli aileler var. Bundan dolayı bu çalışma içerisinde tekrar bulunduk. Camiamızdan iş adamlarımız, öğretmenlerimiz, büyüklerimiz bizlere destek oldular. Dar gelirli ailelerimizi ziyaret ederek yardım kolilerini kendilerine teslim edeceğiz. Bu kampanyaya destek olan herkese teşekkür ediyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.