Manisa

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel:

18:58 06 Haziran 2018
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel:

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Yapılacak bu seçimlerde milletimiz yeniden demokrasi, parlamenter sistem, dostluk, kardeşlik, barış, birlik ve dirlik diyecekler." dedi.

Özel, seçim çalışmaları kapsamında, Manisa'nın Kula ilçesinde esnafı dolaşarak partisinin ilçe başkanlığını ziyaret etti.

Burada bir konuşma yapan Özel, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri kapsamında Manisa'nın ilçelerini gezerek destek istediğini belirtti.

Seçim çalışmalarını arttırarak sürdüreceklerini aktaran Özel, Türkiye'yi demokrasiye partisinin kavuşturacağını söyledi.

Özel, Başbakan Binali Yıldırım'ın katıldığı tüm toplantılarda "son Başbakan" ifadesinin kullanıldığını ifade ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bugün AK Partili bir Başbakan'ın katıldığı son Bakanlar Kurulu yapılmaktadır. AK Parti'li bir Başbakan'ın katıldığı son Milli Güvenlik Kurulu yapılmaktadır. Binali Yıldırım, AK Parti'li son Başbakandır. Binali Yıldırım'ın da Recep Tayyip Erdoğan'ın da yolu açık olsun. Ancak yapılacak olan bu seçimlerde milletimiz yeniden demokrasi, parlamenter sistem, dostluk, kardeşlik, barış, birlik ve dirlik diyecekler."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.